facebook

Тимошенко зробила сенсаційну заяву: готова допомогти

Тимошенко зробила сенсаційну заяву: готова допомогти
Тимошенко дала пораду новому президенту

Екс-кандидат в президенти, лідер парламентської фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що готова допомогти майбутньому президенту України та дала пораду команді, яка прийде до влади після другого туру виборів.

Юлія Тимошенко радить новій команді, яка може прийти до влади в результаті виборів президента України, провести аудит майна і коштів, виведених з державної власності за минулі роки, Такий аудит потріден, щоб виявити незаконно відчужені активи.

Про це Тимошенко сказала в четвер, 11 квітня, на 12-му Київському безпековому форумі

Вона підкреслила, що “із задоволенням допоможе” в проведенні такого аудиту, тому що знає “ці місця, ці клондайки, як ніхто”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо тільки ця влада буде передана мирно. А (якщо) по договорняку ніхто ні за що не відповідатиме, і ніхто нічого не відкриє суспільству, і не притягнуть до кримінальної відповідальності – це буде означати початок кінця вже нової влади”, – висловила думку Тимошенко.

У той же час Тимошенко підкреслила, що не підтримує жодного кандидата на пост президента України, які пройшли до другого туру виборів, оскільки, на її думку, жоден з них не зможе протистояти тим викликам і проблемам, які зараз стоять перед Україноюю

Тимошенко також сказала про перспективи об’єднання.

“Про які об’єднаннях може йти мова? Ми не об’єднуємося з особами – новими чи старими, з прізвищами. Наша робота навколо того, щоб був реалізований новий курс України, а це означає повну перебудову нашого життя на користь кожного, хто живе на нашій рідній землі. Навколо цього ми готові вести дискусії”.

Разом з тим Юлія Тимошенко пообіцяла, що об’єднається з прицілом на майбутню парламентську кампанію з тими, хто продовжить курс щодо євроатлантичної інтеграції України.

“Наша команда з тими, хто служить Україні насправді, а не тільки фасадами і красивими піар-кампанії під час передвиборчих перегонів. Ми будемо з тими, хто не готовий сповідувати подвійні стандарти, хто бачить Україну в ЄС і НАТО. І ми будемо з тими, хто щиро готовий об’єднатися після виборів президента і будувати абсолютно нові інституції, нову країну, нові правила і порядки життя”, – сказала вона.

Нагадаємо, Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце за результатами першого туру, може таки потрапити у другий, якщо хтось з двох інших кандидатів — Володимир Зеленський чи Петро Порошенко, відмовляться від участі у виборах. У ЦВК пояснили процедуру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тимошенко зробила сенсаційну заяву: готова допомогти