facebook

Поки Лещенко отримує сотні тисяч зарплати від українців, його дружина розважає окупантів в Москві – нардеп

Кілька днів назад стало відомо, що дружина члена Наглядової ради Укрзалізниці Сергія Лещенка буде виступати у Москві. Ця інформація обурила багатьох політиків та громадських діячів, адже виступ московському нічному клубі – це знущання над українцями, і цьому має бути дана не лише моральна, але й правова оцінка.

«Це не просто подвійні стандарти, це просто знущання над усіма нами. Пан Лещенко, як член Наглядової ради державної Укрзалізниці, отримує сотні тисяч гривень зарплати на місяць від українських платників податків. Тобто, від тих людей, чиїх рідних та близьких вбивають сьогодні російські військові на сході України. А в той же час його дружина їде виступати там перед цими людьми. Можливо, там будуть у Москві на концерті люди, які воюють проти нас, які вбивають українців. Це відношення якесь абсолютно блюзнірське – і до власного народу, і до власної країни, і до власної гідності. Тому для мене це є абсолютно неприйнятним», – зазначив народний депутат України Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу «Україна 24».

Гончаренко висловив здивування тим фактом, що досі відсутня офіційна позиція влади щодо цього кричущого факту та ряду інших скандалів, у які потрапляв колишній нардеп Лещенко.

«Насправді давно треба ставити питання, що йому не місце в наглядовій Раді в Укрзалізниці. Тому якщо б це була історія про приватних осіб, то це їхня справа, наше діло було б дати цьому моральну оцінку. Але це пов’язано з величезними державними компаніями, і тому є неприйнятним. Потрібно приймати рішення про виведення цього почесного «залізничника» за складу Наглядової ради, адже він невідомо чим займається, крім піару діючої влади за наш з вами рахунок. Просто вивести його, і на цьому поставити крапку», – додає нардеп.

Як відомо, 8-9 травня Анастасія Топольська виступала у московському клубі «Мутабор»: у мережі вже з’явилися фото- та відеодокази.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поки Лещенко отримує сотні тисяч зарплати від українців, його дружина розважає окупантів в Москві – нардеп