facebook

Дощі та ураганний вітер: 21 квітня Україна опиниться у владі циклону

Краще залишитися вдома

Сьогоднішній день порадує нас сухою та ясною погодою, що приємно та комфортно, хоч і не триватиме довго. Проте вже завтра над Україною знову нависне новий вихор циклонів! Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

Цей циклон принесе із собою дощі, у деяких місцях навіть сильні, що будуть супроводжуватись поривчастим вітром. Тому завтра чудово буде затишно розташуватися на дивані, гладити кішок, перегортати стрічку новин у соціальних мережах, лаяти синоптиків, насолоджуватися фотографіями квітів, щось спекти, загалом головне не промокнути і не замерзнути.

Також це може бути прекрасний привід для творчості. Ви можете надихнутися музою та почати малювати, вишивати, створювати щось своїми руками. Дощовий день – це чудовий час для творчого натхнення та самовираження.

Для любителів гастрономічних насолод дощовий день може стати чудовим приводом для експериментів на кухні. Ви можете скуштувати нові рецепти, спекти ароматні пироги або приготувати смачний гарячий суп. Аромат домашньої випічки або гарячої страви наповнить ваш будинок затишком та теплом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Єдине місце, куди значні опади не дійдуть – це східні області. І саме там завтра буде дуже тепло, до +19+24 градусів! У південній частині країни буде +13+18 градусів. Навпаки, холодно та дуже холодно очікується на півночі та заході, у Вінницькій та Черкаській областях, прогнозується +8+12 градусів. На решті території України протягом дня буде +10+16 градусів. У Києві в неділю очікуються дощі, сильний вітер, холодно близько +8 градусів.

Таким чином, ми знаходимося між крапельками вчорашнього та завтрашнього дня. Тому сьогодні погуляйте, подихайте свіжим повітрям, сходіть у парк, прогуляйтеся алеями, поставте тюльпани будинку в гарну вазу та налаштуйтесь на завтрашній день.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дощі та ураганний вітер: 21 квітня Україна опиниться у владі циклону