facebook

ЯК ОФОРМИТИ БУКЕТ: ТОП-4 ОРИГІНАЛЬНИХ ІДЕЙ

Обгортковий папір

Додайте яскравості простому обгортковому паперу, розбризкавши на нього фарбу. Для цього візьміть стару зубну щітку, занурьте в обраний колір та хаотично потрусіть над папером. Класичний мінімалістичний варіант — білий папір, чорна фарба.

Щоби загорнути букет, виріжте прямокутник паперу, покладіть квіти верхівками в один із кутів. Протилежний кут загорніть вверх до стебел, а ліву сторону ‒ навколо середини. Тепер зверху загорніть праву сторону та закріпіть мотузкою.

Міні-букети

Такий варіант ідеально підходить, якщо є декілька людей, яким ви хочете зробити приємний подарунок. Розділіть квіти на багато дрібних букетів, та скріпіть невеличкою еластичною резинкою. Наріжте невеличкі прямокутники з коричневого обгорткового паперу, обгорніть його навколо стебел та закріпіть мотузкою чи шкіряним шнуром.

Тепер ваші квіткові композиції виглядатимуть, немов пучки екзотичних приправ.

Тканина

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Бачили, як подарунки загортають у мішковину або полотно? Так чому б не застосувати ці матеріали і для оформлення букетів?

Ви можете обрати тканину до смаку: з принтами, яскраву, однотонного кольору тощо.

Мереживо

Для красивого та простого оформлення візьміть букет квітів, скріпіть еластичною резинкою, обгорніть стебла мереживною стрічкою.

Якщо ж мереживо ‒ це не для вас, спробуйте мотузку або джгут для більш рустикального вигляду.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЯК ОФОРМИТИ БУКЕТ: ТОП-4 ОРИГІНАЛЬНИХ ІДЕЙ