facebook

Дебати під загрозою зриву: у Порошенка висунули жорстку умову

У Петра Порошенка розповіли, де відбудуться дебати 19 квітня

Президент України Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах 19 квітня на НСК Олімпійський, якщо час цієї дискусії не збігатиметься з офіційним часом дебатів в ефірі Суспільного.

Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

За його словами Порошенко візьме участь лише у тому випадку, якщо їх проведення не суперечитиме чинному законодавству. Тут же він додав, що час проведення дебатів на Олімпійському та студії Суспільного збігається, тому чинний гарант буде перебувати саме у студії.

“Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати як туди піти. Але оскільки вони призначені на той час, коли Порошенко за законом має бути на Суспільному телебаченні, як законослухняний громадянин, – Порошенко піде на суспільне ТБ, а законодавство гласить, що 19 числа мають відбутися дебати на Суспільному, і жоден з кандидатів у Президенти не мають права проігнорувати вимогу закону”, – пояснив Медведєв.
Варто нагадати, що 14 квітня, як анонсував Прездиент України Петро Порошенко, відбудуться дебати кандидатів на НСК “Олімпійський”. Вже відомо, що опонент гаранта Володимир Зеленський бути присутніми на них не планує, адже має намір прийти на стадіон 19 квітня. Тому багато хто анонсуює “сольні дебати” Порошенка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві біля стадіону НСК “Олімпійський” вже монтують сцену, для дебатів 14 квітня, про що свідчать фото очевидців.

Нагадаємо, у Володимир Зеленського розповіли, що Україна стала жертвою російської агресії і втратила контроль над Кримом і Донбасом через те, що занадто пізно взяла курс на євроінтеграцію.

Як повідомляв “Знай.ua”, чинний президент України Петро Порошенко звернувся до свого опонента на виборах Володимира Зеленського. Він закликав шоумена прийти на дебати на НСК “Олімпійський” у неділю, 14 квітня.

Також “Знай.ua” писав, що швидше за все долю президентських виборів вирішить вміння кандидатів маніпулювати один одним. Поки обидва кандидати у президенти – Порошенко і Зеленський намагаються грати роль “сильного лідера”, їх жести і міміка говорять про інше.

Тимошенко не вистачило рішучості. Охотин про можливий союз Тимошенко і Зеленського

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дебати під загрозою зриву: у Порошенка висунули жорстку умову