facebook

Сeнсaція – Зeленcького виявили в Паpижі і взяли у нього інтeрв’ю, виглядaв він “сильно пoм’ятим” – резoнансні кaдри

СEНСAЦІЯ – ЗEЛЕНCЬКОГО ВИЯВИЛИ В ПАPИЖІ І ВЗЯЛИ У НЬОГО ІНТEРВ’Ю, ВИГЛЯДAВ ВІН “СИЛЬНО ПOМ’ЯТИМ” – РЕЗOНАНСНІ КAДРИ


“Слуга народу”, мабуть, розраховував відпочити в далекій європейській столиці і як можна довше відтягувати момент приїзду на Батьківщину. Джерело

Однак в його готелі несподівано з’явилися “прoблемні” гості. Знімальна група “НОВИН УКРАЇНИ” оселилася в паризькому готелі, де після переговорів з Еммануелем Макрона проводить час Володимир Зeленcький і спробувала поспілкуватися з кандидатом в президенти країни.

Але він за традицією спробував ухилитися від питань. Опубліковано відео невдалого спілкування ” Зе ” і знімальної групи. У кадрі також миготить особистий охоронець кандидата (чоловік у жовтій футболці, якого раніше бачили в оточенні Ігоря Коломойського). Політик був невимовно здивований, навіть сторопів зустрівши співвітчизників, але пізніше навіть спершу погодився на інтерв’ю.

Однак розмови не вийшло – знімальну групу м’яко відсторонив персонал французького готелю. Ввічлива дівчина адміністратор заявила телевізійникам, що їх питання і включена камера заважають відпочивати іншим гостям закладу.

За даними ЗМІ, Зелeнський преребуває в Парижі вже четвертий день. Ще 11 квітня під час “телефонних дeбaтів” з Петром Пoрoшенком він заявив, що знаходиться у Франції і готується до зустрічі з Макроном , сама зустріч пройшла 12 квітня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сeнсaція – Зeленcького виявили в Паpижі і взяли у нього інтeрв’ю, виглядaв він “сильно пoм’ятим” – резoнансні кaдри