facebook

“Їхала до тата, який повернувся з фронту”: з’явилися жахливі подробиці загибелі 6-річної дівчинки у ДТП в Польщі

Зранку 19 листопада у Люблінському воєводстві сталася ДТП із українцями. Усього пасажирів у мікроавтобусі було десять, троє з них – громадяни України. Журналісти назвали ім’я загиблої дитини та розповіли, хто її батько.

Як інформує “24”, мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу та врізався у дерево. Через аварію загинули двоє жінок і шестирічна дитина. Матері надавали психологічну допомогу, а її молодша трирічна дитина вижила.

Загибла 6-річна Єва Марчук – із села Старожуків Рівненської області.

Лікарі намагалися реанімувати дівчинку, але це їм не вдалося. Її мама Юлія та 3-річний братик Ілля отримали сильні травми і зараз перебувають у лікарні у важкому стані,– пишуть журналісти.

Юлія їхала в Україну, щоб побачитися з батьком дітей. Будівельник Тарас пішов на фронт іще на початку війни, а жінка виїхала з дітьми до Польщі через кілька місяців після повномасштабної російської агресії – там жила їхня бабуся.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли Тараса поранило, він реабілітувався вдома. Тоді і з’явилася змога побачитися з дітьми, розповіли мешканці Старожукова.

“Він був поранений і приїхав додому на реабілітацію. Тому Юля з дітьми їхали, щоб побачитися з ним, обійнятися. І ось трапилося таке горе”, – кажуть селяни.

Тараса за кордон не випускають, він готується до похорону доньки вдома. “Найближчими днями маленьку Єву мають уже привезти. Після похорону та реабілітації Тарас знову збирається повернутися на фронт”, – ідеться в матеріалі.

Обставини аварії розслідують.

Важливо!

Якщо ви хочете допомогти сім’ї, то можете переказати кошти на картку 5168 7451 5744 6862 – батько загиблої дівчинки Тарас, 5375 4114 0910 0752 – бабуся Галина Семенчук.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Їхала до тата, який повернувся з фронту”: з’явилися жахливі подробиці загибелі 6-річної дівчинки у ДТП в Польщі