facebook

Зеленська у ролі першої леді: чого ми не знаємо про дружину слуги народу

Зеленська у ролі першої леді: чого ми не знаємо про дружину слуги народу
Топ маловідомих фактів про дружину лідера президентських перегонів

Кандидат у президенти, переможець першого туру виборів в Україні 2019 та шоумен Володимир Зеленський, за даними ЦВК, зберігає лідерство і у другому турі – він залишив далеко позаду свого конкурента Петра Порошенка.

Українцям назвали цікаві факти про дружину Зеленського Олену, якій із президенством чоловіка дістанеться роль першої леді країни.

Цікаві факти про Олену Зеленську

1. Олена Зеленська стане наймолодшою першої леді України, а Володимир Зеленський – наймолодшим президентом країни. Подружжя – ровесники, обом їм 41 рік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Дівоче прізвище Олени – Кияшко, вона, як і Володимир, народилася у Кривому Розі. З майбутнім чоловіком Олена навчалася в одній школі, але у паралельних класах, майбутнє подружжя довгий час не знали один одного.

3. Познайомилися Олена і Володимир, коли дівчина була вже студенткою університету, він фактично відбив її у тодішнього хлопця.

4. Одружилися Олена і Володимир в 2003 році, через два роки після одруження стали батьками – у них народилася дочка Олександра, а 21 січня 2013 Олена подарувала чоловікові сина, якого назвали Кирилом.

5. Олена навчалася на архітектора, але не працювала за спеціальністю – вона допомагала чоловікові придумувати мініатюри для КВК, потім була автором студії Квартал 95.

6. Зеленська – не публічна особа. До початку виборчої кампанії, Олена з’являлася лише на рідкісних фото чоловіка в Instagram і на відео із зали Кварталу і Ліги Сміху.

7. Хрещена мама Олени – артистка студії Квартал 95 Олена Кравець. Зеленська не була хрещеною, а для того, щоб похрестити дітей, батьки теж повинні бути “помічені хрестом”.

8. Судячи з декларації, Олена володіє двома квартирами, автомобілем Mercedes-Benz Матіс і дорогими прикрасами – люксовими годинами Piaget, Bovet, Breguet і діамантовим прикрасою від Graff.

9. Зеленська зізнавалася, що спочатку агресивно відреагувала на президентські амбіції чоловіка. Однак згодом прийняла рішення чоловіка, все частіше з’являючись у його передвиборному штабі і на публіці.

10. Олена поки не знає, чим буде займатися в ролі першої леді держави, але хотіла б бути подалі від політики.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленська у ролі першої леді: чого ми не знаємо про дружину слуги народу