facebook

“Армія, мова, віра”: Пальчевський розкрив головну “ширму” Порошенка

“На кожну гривню, яка дається народу, злодії при владі виносять у 5 разів більше”

Андрій Пальчевський розповів про реакцію новообраного президента Володимира Зеленського на результати ЦВК та звернувся до Порошенка.

Відповідне звернення телеведучий зробив у ефірі NEWSONE.

На запитання ведучого про те, якими були перші слова переможця президентських перегонів Володимира Зеленського, Пальчевський відповів:

“Головне завдання – об’єднатися усім над ідеєю “зшити” Україну – від Схід, Захід, Північ та Південь. А потім я йому сказав, що зараз займаюся вивченням грошових “потоків”, точніше тим, скільки розкрадається у нашій системі. Зеленський відповів, що це наразі одне із ключових питань”, – повідомив Пальчевський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Телеведучий додав, що, згідно з його даними, щороку з України йдуть суми приблизно рівноцінні 5-ти бюджетам.

“На кожну гривню, яка дається народу, злодії виносять у 5 разів більше”, – підкреслив він.

Окрім того, Пальчевський звернувся до студії та українців із риторичним питанням:

“Чи довго ще нам доведеться слухати після фіаско Порошенка із його мізерними відсотками на виборах месседжі про те, що він не збирається здаватися? Його ніхто не збирається брати у полон. Йому не треба здаватися – він здавався 5 років тому, коли здався спокусі заробляти гроші. Якщо буде спроба з боку гілок чинної влади обмежити можливості нового президента Зеленського, – люди готові постояти за свого народного президента”, – резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, Банкова і її глава Петро Порошенко намагаються вже зараз вставляти палки в колеса Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента України.

Так, Адміністрація президента хоче відсторонити від посади главу Конституційного суду Станіслава Шевчука, без якого неможливе проведення інавгурації нового гаранта.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Армія, мова, віра”: Пальчевський розкрив головну “ширму” Порошенка