facebook

Повернення до життя: жінка 27 років перебувала у стані коми і нарешті опритомніла

Повернення до життя: жінка 27 років перебувала у стані коми і нарешті опритомніла
Жінка потрапила у страшну аварію і отримала важкі травми, але їй вдалося врятувати сина

Мурнира Абдулла – жителька ОАЕ, яка потрапила в кому після страшної аварії. Неймовірно, але вона прокинулася через 27 років.

Жінка потрапила у страшну ДТП і отримала черепно-мозкову травму. Раптово у її автомобіль в’їхав шкільний автобус. Вона затулила собою свого сина під час зіткнення. На щастя, хлопчик відбувся легкими травмами. Інцидент стався неподалік від міста Аль-Айн у 1991 році

Після аварії жінку доставили в лікарню, вона була без свідомості. Стан жінки був важким. Через деякий час її перевели в Лондон, щоб поставити правильний діагноз. Мурнира в свідомість так і не приходила.

Медики зазначали, що вона знаходиться в стані, схожому на кому, при якому зберігається сприйнятливість до болю. Пізніше її перевели назад в ОАЕ. Протягом довгих років пацієнтку годували за допомогою спеціальної трубки і проводили фізіотерапію. Роки йшли, але Абдулла в себе не приходила.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У 2017 році наслідний принц ОАЕ Абу-Дабі Мохаммед бен Заїд дізнався про Мурниру та її сім’ї. Він вирішив оплатити лікування в Німеччині. Через рік жінка почала видавати невиразні звуки. Одного разу вона прокинулася і навіть вимовила ім’я свого улюбленого сина, якому 27 років тому врятувала життя. Це можна вважати справжнім дивом.

Зараз здоров’ю жінки нічого не загрожує. Вона поступово повертається до життя, їй необхідна фізіотерапія для лікування атрофії м’язів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Повернення до життя: жінка 27 років перебувала у стані коми і нарешті опритомніла