facebook

Підконтрольні Порошенку чиновники дозволили Медведчуку отримати контроль над “золотою жилою”, – Лещенко. ВIДЕО

Прощальний “медовий місяць” Порошенка і Медведчука триває. Незважаючи на застереження СБУ, держрегулятори дозволили куму Путіна Віктору Медведчуку переоформити свою головну “дійну корову” в Україні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Сергій Лещенко.

“За роки правління Порошенка кум Путіна отримав контроль над золотою жилою, яка дозволяє йому казково збагачуватися. І в останні тижні влади Порошенка цей актив – дизельну трубу – страхуючись на випадок зміни влади, медведчуківський клан оформив на білоруську компанію. Антимонопольний комітет, який контролює президент Порошенко, дав необхідні дозволи”, – написав він.

 

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прощальний "медовий місяць" Порошенка і Медведчука триває. Попри застереження СБУ, державні регулятори дозволили куму Путіна переоформити свою головну "дойну корову" в Україні.За роки правління Порошенка кум Путіна отримав контроль над золотою жилою, яка дозволяє йому казково збагачуватися. І в останні тижні влади Порошенка цей актив – дизельну трубу – страхуючись на випадок зміни влади, медведчуківський клан оформив на білоруську компанію. Антимонопольний комітет, який контролює президент Порошенко, дав необхідні дозволи.А тепер найцікавіше. Я днями отримав офіційні документи. Вони підтверджують – ще в грудні минулого року була озвучена позиція СБУ, що ця компанія, за якою Медведчук хоче сховати свою трубу… контролюється з Росії. Але це не стало на заваді рішенню підконтрольних Порошенку чиновників.Тож дякуймо Петру Олексійовичу, що з кожного другого літра дизельного палива в Україні медведчуківський клан отримує гроші на свої телеканали, політичні проекти та ідеологію просування “русского мира”.Детальніше – мій відеоблог на 24 Каналі.

Gepostet von Сергій Лещенко am Dienstag, 30. April 2019

 

 

Лещенко зазначив, що днями отримав офіційні документи, які підтверджують, що ще в грудні минулого року була озвучена позиція СБУ, що компанія, за якою Медведчук хоче приховати свою трубу контролюється з Росії. Однак це, за його словами, не завадило рішенням підконтрольних Порошенкові чиновників.

“Тому дякуємо Петрові Олексійовичу, що з кожного другого літра дизельного пального в Україні медведчуківський клан отримує гроші на свої телеканали, політичні проекти та ідеологію просування “русского мира””, – підкреслив нардеп.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підконтрольні Порошенку чиновники дозволили Медведчуку отримати контроль над “золотою жилою”, – Лещенко. ВIДЕО