facebook

«Вже цієї осені …»: розкрита «дніпровська» угода Путіна і Порошенко

Президенти Росії і України – Володимир Путін і Петро Порошенко можуть розділити усю Україну між собою за допомогою хитрої схеми

Український журналіст Олександр Дубинский пояснив, навіщо російському президентові насправді знадобилося видавати жителям Донбасу російські паспорти, пише ЗМІ. Свої виведення він представив у відеоролику на Facebook.

Як відмітив блогер, більшість експертів не розкривають істинну причину указу Володимира Путіна, відстоюючи його інтереси або допомагаючи чинному президентові України Петру Порошенку. Олександр Дубинский вважає, що гаранти домовилися і вирішили розділити між собою України “по Дніпру”.

Так Петро Порошенко має велику популярність серед жителів західних областей. “Може бути імператором”, – заявив журналіст. В той же час, президент не потрібний Центру і Сходу країни. А в східних регіонах зберігаються проросійські настрої, які Володимир Путін може використати у своїх цілях.

Олександр Дубинский заявив, що росіяни “укинули”історію з роздачею громадянства жителям Донбасу вякості приводу. “Насправді він переслідує мету видатиросійські паспорти 2,3 мільйона українців, які перебуваютьна території Російської Федерації відносно постійно”, -повідомив блогер, посилаючись на дані МВС і МЗС Росії. Відправившись на заробітки, громадяни Українипересилають гроші на батьківщину – своїм родичам іблизьким. Але отримавши російський паспорт, багато хтопочне перетягувати свої сім’ї в Росії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Метою роздачі російських паспортів є парламентськівибори. Тому що ці люди, які тут знаходяться (у Росії -ред.), отримавши російські паспорти голосуватимуть запроросійського кандидата”, – пояснив ОлександрДубинский. Таким він назвав Юрія Бойка. Прибічникиколишнього кандидата в президенти можуть влаштувати”реванш проросійських сил” вже цієї осені і привести йогодо влади в частині України.

Журналіст показав зв’язок Юрія Бойка і Петра Порошенкачерез українського бізнесмена Дмитра Фірташа. За йогословами, свого часу обидва кандидати наймали одногополіттехнолога – Пола Манафорта. “Тоді, вже в 14му році, вони вже розписували, як поділити Україну і виборцівУкраїни навпіл. Ось вони зараз це зроблять”. ОлександрДубинский назвав Петра Порошенка “головним агентомКремля” і “покупним чуваком, якому аби гроші заробляти”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Вже цієї осені …»: розкрита «дніпровська» угода Путіна і Порошенко