facebook

“Нечуваний холод почнеться післязавтра зі страшною силою, буде жахлива гроза саме в цих областях України”: експерти про сніг

Синоптики кажуть про те, що українцям час ретельно готуватися до наближення важкої зими. Передбачається сильне похолодання. Будуть дощі, можливо, із грозовими ознаками. Нещодавно у Карпатах вже навіть випав сніг.

Як інформує “НВ”, післязавтра, в неділю, 15 жовтня, почнеться дія циклону, що принесе справжній холод з початку прийдешнього тижня. За інформацією синоптиків Укргідрометцентру, він зайде в країну з західної частини, разом з дощами.

В Західних областях мінлива хмарність, місцями невеликі дощі. Середня нічна температура повітря +10+13 градусів, денна +13+15 градусів.

В Північних областях мінлива хмарність, місцями невеликі дощі. Нічна температура повітря +6+12 градусів, денна +18+20 градусів.

В Центральних областях, мінлива хмарність, місцями невеликі дощі. Нічна температура повітря +11+13 градусів, денна +19+21 градус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Південних областях мінлива хмарність, без опадів. Нічна температура повітря +11+14 градусів, денна +19+21 градус.

В Східних областях мінлива хмарність, без опадів. Нічна температура повітря +9+11 градусів, денна +18+20 градусів.

В Криму мінлива хмарність, без опадів. Нічна температура повітря +9+11 градусів, денна +20+22 градуси.

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці в facebook, попередила про похолодання, що наближається. За її словами, з найближчих днів, найідеальнішим стане субота, в неділю погода почне псуватися, а в понеділок на нас чекає справжній холод.

“Одразу хотіла б сказати, що з 15−16-го жовтня істотно похолоднішає в Україні.

Тому шановні комунальні служби — візьміть до уваги, а звичайні громадяни підготуйтеся гарно й тепло, ковдри пухові, гардероб товстіший, обігрівачі, чаї корисні, рецепти яблучні смачні – словом, все, що може вас зігріти.

А поки що радіємо теплій погоді, яка спостерігатиметься переважно на вулиці, бо в помешканнях і так холодно.

Тому нагода побути на повітрі – якраз”,- зазначила синоптикиня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Нечуваний холод почнеться післязавтра зі страшною силою, буде жахлива гроза саме в цих областях України”: експерти про сніг