facebook

Коломойський поверне Гонтарєву до України: усе – через ПриватБанк

Коломойський поверне Гонтарєву до України: усе – через ПриватБанк
Олігарх заявив, що націоналізація незаконна

Колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою, яка стосується судових баталій із фінансовою установою.

Про це повідомляє Bihus.Info.

У повідомленні йдеться, що Коломойський заявив, що, якщо буде потрібно, привезе екс-голови НБУ Валерію Гонтареву в Україну. Так він прокоментував цитату журналіста Bihus.Info:

“В цікаві часи живемо – Коломойський ще не прилітає в Україну, а Гонтарєва вже не прилітає в Україну”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо вона не прилітає, нічого страшного, ми її привеземо, якщо треба буде… У приватному порядку”, – заявив Коломойський.
Відповідаючи на питання, чому останні три рішення судів з банку на користь Коломойського збіглися з наближенням до кінця виборчої кампанії, в якій переміг Володимир Зеленський, олігарх заявив, що судді нібито бачили, що націоналізація незаконна, але при “діючій владі” боялися ухвалювати справедливі рішення.

Коломойський додав, що Гонтарєва не назвала одне з цих рішень поганим, а тільки сказала, що воно призведе до дефолту.

Нагадаємо, колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов не має відношення до команди майбутнього глави держави Володимира Зеленського.

Таку заяву зробив олігарх Ігор Коломойський в інтерв’ю програмі Bihus.info. Відповідаючи на питання, чи має Портнов відношення до Зеленського, він сказав: “Немає ніякого. Як чорт від ладану”.

Як повідомлялося раніше, український олігарх Ігор Коломойський не з’являвся в Україні майже 2 роки. Але як тільки замайоріла перемога Володимира Зеленського на виборах, олігарх анонсував своє повернення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коломойський поверне Гонтарєву до України: усе – через ПриватБанк