facebook

Він підтримує Україну: українська ведуча пояснила зникнення Винника після початку війни

Він підтримує Україну: українська ведуча пояснила зникнення Винника після початку війни

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олег Винник зник з публічного простору, а соціальних мережах лише зрідка виставляє дописи про війну. Раптове мовчання та зникнення артиста раніше вже коментували його колеги та навіть адвокат співака.

Цього разу про ситуацію, що склалася, висловилась українська ведуча Міла Єрємєєва, яка більше 10 років працює на музичному каналі М1, тому знає все про закулісне життя наших зірок. У інтерв’ю для YouTube-каналу “Gloster FM” вона розповіла, що зникнення Винника дійсно пов’язане з його здоров’ям, про що вже заявляли інші публічні особи.

Я знаю, що з ним відбувається. Там не справа в якихось патріотичних історіях. Олег – він український артист, він підтримує Україну. Але поки в нього перерва, пов’язана зі здоров’ям і всім іншим”, – сказала Єрємєєва.
При цьому ведуча не стала розповідати деталі та уточнювати, які саме проблеми зі здоров’ям має виконавець. Відомо лише, що на початку повномасштабного вторгнення він перебрався до Німеччини, де проходить курс лікування.

Нагадаємо, на зв’язок зі своїми фоловерами Винник вийшов на 8-й день вторгнення РФ в Україну – 3 березня. Музикант записав відеозвернення, у якому засудив напад країни-окупанта.

Останній пост на сторінці музиканта в Instagram датується 24 квітня 2022 року. У ньому артист привітав підписників із Великоднем. У коментарях під постом фанати поцікавилися, куди подівся їхній кумир та чому не бере участь у благодійних концертах на підтримку України, як роблять це інші артисти.
У липні стало відомо, що Винник хоч і виїхав з країни, все ж допомагає нашим захисникам боротися з ворогом. Через свій благодійний фонд “Вовчиця” знаменитість закуповує для ЗСУ автомобілі та особисто стежить за процесом їхнього відправлення на всіх етапах в Україну

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Він підтримує Україну: українська ведуча пояснила зникнення Винника після початку війни