facebook

Скрипін став на захист Мосейчук, і тут понеслася: “мій особистий ворог”

Скрипін став на захист Мосейчук, і тут понеслася: “мій особистий ворог”
Українці накинулися на Скрипіна з гнівними звинуваченнями в кумовстві

Телеведуча каналу “1+1” Наталія Мосейчук в ефірі програми “Право на владу” сказала скандальну фразу “мова не нагодує”, яка викликала обурення в українців. Журналіст Роман Скрипін заступився за Мосейчук, та сам нарвався на шквал гніву.

Під час ефіру Наталія Мосейчук, виголосивши вищезгадану фразу, зазначила, що цитує бізнесмена Євгена Черняка. Однак, пізніше виявилося, що саме цих слів він не говорив.

Слова ведучої Мосейчук спричинили бурхливе обговорення в мережі, сама журналістка стала героїнею мемів, а в інтернеті набув популярності хештег #нагодуймосейчук.

Журналіст Роман Скрипін заступився за колегу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

” Усі ви, хто шерить “мова не нагодує”, подивіться ще раз фрагмент ефіру. Чому ви поводитеся як кончені ублюдки? Це було цитування. І не більше. І не менше. Мова таки не нагодує. Але ви можете нагодувати бодай себе? Думаю – ні. І той хто образить Наталю Мосейчук (Раєвську) – мій особистий ворог”, – написав журналіст на своїй сторінці в Facebook.

Фоловери Скрипіна накинулися на нього з жорсткою критикою.

“Ромко, ще раз нагадай, що Мосейчук твоя кума”, “Романе, чому ви ведете себе, як закінчений виродок? Мова повинна годувати?”, “От чесно Романе, краще ви б цей пост не писали”, “Тобто, ти записав у вороги і оголосив війну чверті мільйону? А піська не відвалиться? “, – пишуть обурені користувачі Facebook.

 

Відео зі скандальними словами Наталії Мосейчук:

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скрипін став на захист Мосейчук, і тут понеслася: “мій особистий ворог”