facebook

В Карпатах туристичний автомобіль злетів з обриву у річку: десятки постраждалих, є загиблі і безвісти зниклі

В Карпатах вантажівка з туристами з висоти впала у річку

В Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозила понад два десятки туристів, перекинувся в річку Чорний Черемош. Повідомляється про щонайменше трьох загиблих, ще одна людина зникла безвісти.

Страшний інцидент трапився у селі Красник Верховинського району. За інформацією надзвичайників, які зараз працюють на місці трагедії, вантажний автомобіль, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош.

За попередніми даними ДСНС, в автомобілі перебували 23 людини, з них 14 осіб врятувалися самостійно, ще трьох витягнули рятувальники. Люди вговтуються від пережитого шоку. Як відомо, у Карпатах задощило, дуже мокро і слизько, тому і автомобіль повний туристів злетів з висоти. Такої трагедії у Карпатах не очікував ніхто.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 6 травня, у селі Красник Верховинського району вантажний автомобіль “ГАЗ-66”, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м.

“Рятувальниками врятовано 3 осіб та передано їх медикам, після чого потерпілих було доставлено до Верховинської ЦРЛ. На березі річки знаходиться 16 осіб та проводиться їх огляд”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники за допомогою лебідки від вантажного автомобіля підняли з води пошкоджений автомобіль “ГАЗ-66” на колеса. Виявлено тіла 3 загиблих. Пошуки ще однієї людини тривають. До рятувальних робіт від Управління ДСНС в області залучено 12 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Карпатах туристичний автомобіль злетів з обриву у річку: десятки постраждалих, є загиблі і безвісти зниклі