facebook

Сьогодні в Україні вперше відзначають День піхоти. Наєв привітав воїнів зі святом

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав воїнів-піхотинців із Днем піхоти України.

“Мої бойові побратими! Воїни-піхотинці! Сьогодні ми з Вами вперше відзначаємо День піхоти, встановлений Указом Президента України в квітні цього року. В цей день ми висловлюємо глибоку пошану та повагу усім воїнам механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових підрозділів та з’єднань Сухопутних військ Збройних сил України.

Саме на Ваші плечі ліг основний тягар боротьби за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Численні приклади мужності та героїзму, проявлені Вами в боях на сході країни, вже стали взірцем вірності та служіння Батьківщині”, – йдеться в привітанні Наєва.

Командувач ОС також подякував воїнам-піхотинцям за сумлінну ратну службу: “Переконаний, що ви й надалі будете успішно виконувати бойові завдання із захисту українського народу, а цей день стане для нас святом справжніх патріотів та військових професіоналів”.

“Бажаю Вам міцного здоров’я, професійного зростання, добробуту та щасливого повернення до своїх родин і рідних домівок!” – додав Наєв.

Нагадаємо, свято встановлено указом Президента України від 19 квітня 2019 року з метою вшанування мужності і героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, а також створення сучасних військових традицій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, минулого року Порошенко ввів День прикордонника, який відзначається 30 квітня. А в листопаді було запроваджено День зовнішньої розвідки України, який відзначається 22 листопада .

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сьогодні в Україні вперше відзначають День піхоти. Наєв привітав воїнів зі святом