facebook

Нова влада України спробує заселити Донбас євреями, – радник Путіна Глазьєв

Радник російського президента Сергій Глазьєв заявив, що українська влада при президентові Володимиру Зеленському спробує заселити Донбас євреями. Нинішніми мешканцями “Землі Обітованої” замінять росіян, від яких Донбас “буде зачищений”.

Про це він написав у своєму авторському блозі під назвою “Окупація” в газеті “Завтра”.

“Можливо, ставка на Зеленського, зроблена задовго до цих виборів, пов’язана із загальним ухилом адміністрації Трампа в сторону вкрай правих сил в Ізраїлі. Ймовірно, вони поставлять перед оновленим київським режимом нові завдання. Я не відкидаю, наприклад, можливості масового переїзду на “зачищені” від російського населення землі Південного Сходу України втомлених від перманентної війни на Близькому Сході жителів Землі обітованої – так само, як християн, які біжать з Європи, що ісламізується. Це, до речі, в цьому регіоні вже було при Катерині, що заснувала рідне для нових київських керівників місто. Так що видача українцям російських паспортів може виявитися вельми до речі”, – пише Глазьєв.

Нагадаємо, Цензор.НЕТ провів серію публікацій – розшифровки телефонних розмов радника Президента РФ Сергія Глазьєва, які були записані українською розвідкою в перші дні окупації Росією півострова. В кінці 2017 року записи цих розмов було оприлюднено в Облонському суді Києва під час слухання справи про держзраду Віктора Януковича. Зокрема, в одній з розмов Глазьєв повідомляє співрозмовнику, що Верховна Рада АРК має ухвалити якусь постанову, яку підготував Андрій Портнов. І пояснює, що потрібно прийняти цей документ, “щоб було зрозуміло, що не вся Україна прям-таки хоче підписувати угоду про асоціацію з Євросоюзом”.

Про це йдеться в статті “”Якщо ми заблокуємо Запоріжжя, ми виграємо. Це гребля, мости і енергетика. Без енергетики Крим нежиттєздатний”. Плівки Глазьєва. Частина 4″. Телефонна розмова між радником Президента РФ Сергієм Глазьєвим і якимось “Володимиром Андрійовичем” була записана українською розвідкою 1 березня 2014 року і оприлюднена прокурорами під час засідання Оболонського суду у справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нова влада України спробує заселити Донбас євреями, – радник Путіна Глазьєв