facebook

Гучна заява Гройсмана остаточно розлютила українців: “Ти у нас спитав?”

Гучна заява Гройсмана остаточно розлютила українців: “Ти у нас спитав?”
Українці вимагають звіту від Гройсмана про виконану роботу

Український державний і політичний діяч Олексій Кучеренко дуже гнівно прокоментував переконання Володимира Гройсмана, що він може очолювати Кабмін і після виборів Ради. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Я переконаний, що спочатку Володимир Борисович повинен відзвітувати на РНБО з питань провалу реформи ринку газу, провалу забезпечення транзиту газу, провалу реформи енергоринку, провалу диверсифікації постачання вугілля і інших видів палива, провалу реформи жкг і величезних боргів у цій сфері, колосальної корупції та неефективності освоєння бюджетних коштів, передусім при будівництві доріг, корупції на митниці і пр. І вже потім визначатися – на допити або в Кабмін.” – написав Кучеренко.

Українці в коментарях поділилися своєю думкою на рахунок такої заяви:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він готовий,а от ми якось не дуже!”, “Так ось для чого стільки Реклами кабміну”, “Нехай розповість за яким критерієм за його розпорядженням була передана найбільша розвідана газоносна площа (Юзівська) маловідомій словацькоій фірмй зі статутним капіталом 1 тис. євро.”, “У Гройсмана бажання подальшого перебування главою каб.міна прямо залежить від можливості ухилитися від кримінальної відповідальності на цей період”

“А ти запитав у нас, чи потрібен тут такий?”, “Абсолютно правильно. А то Кулю в лоба Барна тоді з букетом відмазав”, “Все що ми робимо, повинно мати позитивний результат – у Гройсмана і його команди результат роботи негативний”, “Готовий на все і завжди”, “Дурню завжди і все по плечу..”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гучна заява Гройсмана остаточно розлютила українців: “Ти у нас спитав?”