facebook

Останні нагороди від Порошенка: Мочанов розповів, кого і навіщо “обдарував” гарант

Останні нагороди від Порошенка: Мочанов розповів, кого і навіщо “обдарував” гарант
Порошенко розраховується зі своїми людьми за рахунок держави

Шокуючі подробиці про людей, які отримали в останні дні нагороди від Порошенка, обговорюють українці. Ці люди могли б від них відмовитися. В ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA таку заяву зробив український блогер і волонтер Олексій Мочанов.

Коментуючи інформацію про те, що чинний президент України Петро Порошенко присудив державні нагороди ряду чиновників, діячів духовенства, мистецтва, освіти і бізнесу, відомий блогер каже, що зараз світ на нас дивиться з тугою і роздратуванням.

“То ми бачимо якісь малозрозумілі 273 нагородження, то спікери на каналі ЗІК у Наташі Влащенко говорять про те, що треба ліквідувати Міністерство культури за непотрібністю, і при цьому вони, напевно, не знають, що буквально за 3 години до цього Порошенко нагородив Нищука… Одні люди звинувачують людину в кришуванні бурштина, і тут же він “спливає” у списку нагороджених у Петра Олексійовича…”, – пояснює свою позицію Мочанов.

Мочанов переконаний, що Україна потребує закону, в рамках якого, якщо мова йде про другому турі виборів, який потрапив чинний президент, частину повноважень з нього повинна бути знята.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Експерт вважає, що особливо парадоксальна ситуація в частині присудження нагород, підвищення пенсій чи зарплат. Йдучи, сказати, що я, мовляв, підвищив зарплати в армії до тисячі доларів, а ти як хочеш, так і справляйся на моєму місці, це, звичайно, не зовсім гарна історія.

“Генерал Грицак і Петро Порошенко настільки давно знайомі, що Валерій Сергійович цілком міг відмовити Петра Олексійовича від цього руху 9 травня, за 2 тижні до закінчення повноважень. Адже якщо Грицак заслужив це все, то явно не за ситуацію з Бабченко або з ким-то, а за свою роботу в АТО в 2014-2015 році. Так чому ж тоді не нагородили?.. Зараз це все виглядає так, що Петро Олексійович замість того, щоб дістати з кишені гроші і роздати людям в подяку за те, що вони були вірнопідданими, розраховується з ними медалями і званнями за держрахунок. І виглядає це негарно”, – каже співрозмовник.

Нагадаємо, Мочанов популярно пояснив, чому українці голосують за Зеленського: Володя був тією самою альтернативною графою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Останні нагороди від Порошенка: Мочанов розповів, кого і навіщо “обдарував” гарант