facebook

У Києві пограбували співака “Dzidzio”

На співака Михайла Хому, відомого під сценічним ім’ям Dzidzio, напали в Києві. Про це Укрінформу повідомили у відділенні поліції Шевченківського району Києва.

У Києві невідомі напали і побили актора і співака DZIDZIO (Михайла Хому). Інцидент трапився неподалік офісу артиста на вул. Стрілецькій у центрі столиці. Відомо, що нападники розпилили артистові в обличчя сльозогінний газ та обікрали.

У поліції розповіли, що подія трапилася вночі 6 вересня на вул. Стрілецькій у Шевченківському районі Києва. Нападники відібрали у виконавця деякі особисті речі, зокрема, мобільний телефон. Також співаку завдали тілесні ушкодження, які попередньо в поліції кваліфікують як легкі.

Усі деталі інциденту встановлюють правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст 185 (крадіжка) ККУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зауважимо, що DZIDZIO не вперше став жертвою нападу в Києві. 28 грудня 2018 року поблизу офісної будівлі на вулиці Вікентія Хвойки співака вдарили по голові, після чого нападники втекли. Одного з них — 24-річного громадянина Росії — згодом вдалося знайти. Ймовірною причиною нападу тоді називали комерційний конфлікт навколо компанії-власниці бренду DZIDZIO.
За фактом порушено кримінальні провадження у частині 1 статті 185 (Крадіжка) та частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини події і причетні до нього встановлюються”, – відзначили там.

Джерело в правоохоронних органах уточнили, що, за попередніми даними, невідомі зловмисники бризнули співакові в очі з газового балончика і відібрали особисті речі.

Нагадаємо, 24 серпня президент Володимир Зеленський присвоїв українському співакові та режисеру Михайлу Хомі, відомому як DZIDZIO, звання «Заслужений артист України». Перед виступом президента до Дня Незалежності Михайло Хома виконав гімн України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві пограбували співака “Dzidzio”