facebook

“Температура приголомшить українців, в Україну таки суне вражаючий холод”: фахівці про дощ і наближення морозу

Почалася осінь, а за нею всід варто очікувати вже й на морозяну зиму. Предбачається, що вже невдовзі температура в Україні сильно знизиться. В деяких місцевостях очікується дощ. В подальшому здатні з’явитися заморозки.

Як інформує “24”, в частині областей вночі вже очікуються 4 градуси тепла.

Яка буде погода найближчими днями, спрогнозували в Укргідрометцентрі.

Синоптики зазначили, що у найближчі три доби на території нашої держави переважно буде без опадів. Лише на крайньому Сході вдень 7 вересня та вночі 9-го подекуди пройде дощ.

Вітер буде північно-західним з переходом на північно-східний, пориви 5 – 10 метрів на секунду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Температура у південній частині вночі +12…+19 градусів, вдень +23…+28. На решті території вночі 7 вересня +9…+15, 8 – 9 вересня +4…+10, вдень + 19…+25, у східних та північно-східних областях +15…+20,– додали в Укргідрометцентрі.

Зауважимо, що згідно з орієнтовним прогнозом на картах, найпрохолодніше ночі будуть на Луганщині та Сумщині. Ледь тепліші – на Чернігівщині та Полтавщині.

Прогноз погоди на 8 вересняПрогноз погоди на 8 вересня

Найближчим часом заморозки в Україні ще не очікуються. До речі, Ігор Кібальчич писав, що, ймовірно, вони будуть вже у третій декаді вересня.

“На тлі скорочення світлового дня, а також за рахунок низької відносної вологості, на поверхні ґрунту відзначатимуться заморозки. У західних областях і на крайній Півночі країни в окремі ночі від’ємні температури можуть фіксуватися й у повітрі”, – зазначав синоптик.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Температура приголомшить українців, в Україну таки суне вражаючий холод”: фахівці про дощ і наближення морозу