facebook

На дружину Саакашвілі скоєно напад: “Били та ображали”

На дружину Саакашвілі скоєно напад: “Били та ображали”
Шокована жінка викликала поліцію та охорону

 

На дружину екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі Сандру Рулофс було скоєно зухвалий напад.

Про це повідомляє Рoliteka.

За інформацією джерела, інцидент стався в грузинському місті Зугдіді. Повідомляється, що дружина колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі балотується пост мера міста від опозиційних сил. Подія трапилася під час зйомок для програми телеканалу “Одіші”, в яких брала участь кандидат на пост градоначальника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Постраждала жінка розповіла, що агресивно налаштовані невідомі намагалися перешкодити зйомкам, лаялися і влаштували бійку зі знімальною групою.

“Прийшли з дуже грубими образами, по-грузинськи, по-мегрельських. Не дали нам попрацювати. У нас тут були невеликі зйомки. Перейшли на бійку. Погналися за нашим журналістом, фотографом”, – розповіла дружина Саакашвілі.

Вона також додала, що попросила охорону викликати поліцію, але ніхто так і не з’явився.

Глава МВС Грузії Георгій Гахар пообіцяв почати дослідчу перевірку інциденту.

Варто нагадати про те, що нещодавно Михайло Саакашвілі заявив, що поки не стане повертатися в Україну, так як при владі залишається український президент Петро Порошенко.

Мій квиток був заявлений на випадок, коли Порошенко не виходить у другий тур. Це ще може трапитися”, – заявив Саакашвілі в інтерв’ю одному з українських телеканалів.
Нагадаємо, Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На дружину Саакашвілі скоєно напад: “Били та ображали”