facebook

Більше мільйона придатні до мобілізації: у Міноборони потішили тих, хто оновився у Резерв+

Скільки чоловіків готові до служби у ЗСУ

Серед тих, хто оновив свої дані з 18 травня, мільйон сто тисяч військовозобов’язаних, придатних до заклику. Про це заявив речник Міноборони, старший лейтенант Дмитро Лазуткін в ефірі Армія TV.

“Це важлива інформація, оскільки багато хто заброньований або має право на відстрочку. Таким чином, мільйон сто тисяч можуть бути мобілізовані і поповнити ряди Сил оборони”, – пояснив він.

Лазуткін також зазначив, що додаток Резерв+ має популярність серед військовозобов’язаних, призовників та резервістів – близько 2,3 млн українців вже оновили свої дані.

«Звичайно, найближчими днями вони не зможуть безпосередньо допомогти нинішнім військовослужбовцям, які захищають нашу країну, але в перспективі це дуже важливо для покращення військового обліку. Країна має знати, на кого можна розраховувати під час захисту», – додав речник МО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 18 червня у додатку Резерв+ став доступний електронний військово-обліковий документ, який має таку ж юридичну силу, як і паперовий.

За даними Ситуаційного центру Міноборони, за тиждень з 17 по 23 червня понад 230 329 громадян оновили свої облікові дані через додаток Резерв+, ТЦК та СП чи ЦНАП.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Більше мільйона придатні до мобілізації: у Міноборони потішили тих, хто оновився у Резерв+