facebook

Повторює за Зеленським: Чорновіл показав, навіщо Вакарчуку Рада

Повторює за Зеленським: Чорновіл показав, навіщо Вакарчуку Рада

У намірах лідера “Океану Ельзи” помітили чимало розбіжностей

Екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з’явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

ак, зараз вже ходять чутки, що у артиста є офіс в Києві, до того ж, в одному бізнес-центрі з главою Кабміну Володимиром Гройсманом. Офіційно ж про своє рішення співак заявить 16 травня, повідомляє “Главред”.

“Я допускаю, що такий анонс Вакарчуком або його оточенням був зроблений для того, щоб стежити за нашою реакцією. І будуть вже з цього робити висновки – а чи варто йти, що на це скажуть люди і як вони на це відреагують? Але поки у нас немає гарантій, що він кудись піде”, – сказав експерт, підкресливши, що похід в Раду Вакарчука можна пояснити амбіціями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він знову хоче гострих відчуттів. Все-таки він вів громадську роботу, був на Майдані, спілкувався з людьми. А зараз подивився, що Зеленський без усього цього раптово набрав 73 відсотки, і у Славка виникла така амбітна думка – а чому не я? Втім, у мене є сумніви, що Вакарчуку буде так само цікаво, як в минулий раз. У Раді нічого не змінилося, вона діє за тими ж принципами”, – сказав Тарас Чорновіл.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Повторює за Зеленським: Чорновіл показав, навіщо Вакарчуку Рада