facebook

Арестович сказав, кому перейде влада в Росії у разі ліквідації Путіна

Арестович сказав, кому перейде влада в Росії у разі ліквідації Путіна

У разі, якщо президента Росії Володимира Путіна “приберуть” з посади, його місце може зайняти той, кого поставить олігархічний клан РФ. Найімовірніше, це буде компромісна постать за підсумком “палацових сутичок”.

Про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович у розмові із Дмитром Биковим на своєму Youtube-каналі. За його словами, у Кремлі існував сценарій у разі мирного переходу влади – до неї мав прийти нинішній міністр оборони РФ Сергій Шойгу (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

“Якщо Путіна прибрати і йде, відповідно, “колективний Путін”, Шойгу вже не перемагає – це був сценарій у разі мирного переходу влади. Зараз перемагає “колективний олігарх”, який найбільше у світі хоче повернутися у світову систему поділу праці та отримувати яхти, коханок та будинки в Дубаї”, – розповів Арестович.

За його словами, олігархи за допомогою своєї компромісної фігури намагатимуться потім лібералізувати Росію лише в тій частині, яка дозволить зняти санкції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вони можуть зобразити парламентаризм, свободу преси”, – наголосив радник голови ВП.

Нагадаємо, раніше Арестович висловив думку, що смерть російського лідера Володимира Путіна не вигідна Україні. Вона навряд чи закінчить війну і може лише призвести до подій, у яких Захід просто зніме з РФ усі санкції. Чиновник назвав три варіанти щодо країни-агресора, найкращим з яких є той, за якого нинішній російський лідер пожив би ще якийсь час і “РФ просто доламали санкціями”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, також Арестович вважає, що Путін зламав громадський договір і його народ не хоче йти на війну проти України. Причина – відсутність реальних військових успіхів, про які пропагандисти роками розповідали своїм телеглядачам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Арестович сказав, кому перейде влада в Росії у разі ліквідації Путіна