facebook

Вакарчук обурив українців анонсом своєї партії: “Що, порох дозволив?”

Вакарчук обурив українців анонсом своєї партії: “Що, порох дозволив?”
Вакарчук оскандалився обраним часом для презентації своєї партії

Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який вже встиг невдало “сходити” в політику, планує йти на парламентські вибори з новою партією, яка отримала назву “Голос”. А в середу, 15 травня, Вакарчук сам побічно підтвердив ці чутки своїм новим постом в Facebook.

У своєму дописі Вакарчук закликав українців прийти 16 травня о 11:00 до музею історії України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик біля музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос”, – написав музикант.

Більшість українців сприйняла цю ідею негативно з двох причин. По-перше, Святослава Вакарчука розкритикували за обраний ним час для презентації своєї нової політичної сили. Українці звернули увагу музиканта на те, що в анонсований час основна більшість працює. Тоді виникає логічне запитання – для кого ж цей проект?

“Середній клас в цей час 90% на роботі. Тобто, це за визначенням проект не для них. А для кого? Для пенсіонерів? Безробітних?”, – пишуть українці.

А по-друге, багато хто незадоволений самим фактом повторного “походу” Вакарчука в політику, адже він вже отримав негативний досвід у цьому. Вакарчуку також закидають його прихильність до екс-президента Порошенка

“Що Порох дозволив йти на вибори?”, – задають риторичне апитання музиканту.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вакарчук обурив українців анонсом своєї партії: “Що, порох дозволив?”