facebook

Слідом за Турчиновим з крісел “вилетіли” Луценко і Геращенко: деталі

Слідом за Турчиновим з крісел “вилетіли” Луценко і Геращенко: деталі
Петро Порошенко продовжує звільняти із займаних посад своїх ставлеників

Президент України Петро Порошенко звільнив Ірину Луценко з посади представника президента у Верховній Раді, а Ірину Геращенко – з посади уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях.

Відповідні укази датовані 17 травня.

Наразі вже відомо, що перший віце-спікер Ірина Геращенко, так як і представник президента Ірина Луценко самостійно подали заяви на звільнення.

Відзначається, що звільнення відбулось всього за кілька днів до інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, яка повинна відбутись вже 20 травня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто нагадати, що президент Петро Порошенко звільнив свого позаштатного радника Олега Медведєва. Відповідний указ оприлюднений 17 травня, хоча датою звільнення в документі зазначено 3 травня. Зазначимо, що під час передвиборної президентської кампанії Медведєв був спікером штабу Порошенка, який балотувався на другий президентський термін.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника Глави Адміністрації Президента Віталія Ковальчука з Національної ради реформ. Примітно, що перший заступник АП більше не займатиме посаду й співголови Організаційного комітету з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності.

Як повідомлялося, народний депутат від БПП і представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко дала поради новообраному президенту Володимиру Зеленському. Зокрема, вона порадила новообраному президентові Володимирові Зеленському не “воювати” з народними обранцями, а намагатись переконати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Слідом за Турчиновим з крісел “вилетіли” Луценко і Геращенко: деталі