facebook

Чому мама, яка любить свою дитину, ніколи не дасть їй червону цукерку

В сучасному світі спостерігається не дуже втішна тенденція: здоров’я наших дітей погіршується. Причин для цього є багато. Але лікарі все більше звертають увагу на їжу, яку вживають наші діти. Насамперед, мова піде про харчові добавки.

Вчені довели, що найбільше від них страждають саме діти. Штучні харчові барвники впливають на мозок дитини так само, як свинець. Крім того, деякі з них можуть викликати звикання.

«Чорний список» добавок щорічно поповнюється барвниками, шкідливими для людського організму, наприклад:

Little Boy with Heart Shaped Lollipops

• Е 102 (тарзанін – штучний жовтий барвник), Е 131 (синій), Е 142 (зелений) можуть спричинити розвиток алергії, викликати злоякісні пухлини.

• Е 121 (червоний цитрусовий 2) та Е 123 (червоний амарант), сьогодні в Україні заборонені, але в деяких країнах використовуються . Їх вживання може викликати рак.

Коли малюк регулярно вживає їжу з добавками і замінниками, в його організмі перестає працювати так звана «система сповіщення» про отриману отруту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наслідком вживання солодощів із барвниками стає неуважність, неконтрольована поведінка, що часто переростає в синдром гіперактивності. Що більше дитина вживає яскравих солодощів, то більше вона ризикує захворіти нервовими і психічними розладами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому мама, яка любить свою дитину, ніколи не дасть їй червону цукерку