facebook

“Недостатньо коштів на рахунку”: українці масово не можуть скористатися послугами “Київстару”

Зранку українці не можуть зателефонувати деінде через брак коштів на рахунку.

В Україні сталися технічні проблеми в одного з найбільших операторів мобільного зв’язку “Київстар”. Користувачі під час спроби зробити дзвінок отримують повідомлення “На вашому рахунку недостатньо коштів для здійснення дзвінків”.

Сьогодні, 3 лютого зранку, користувачі “Київстару” втратили можливість робити дзвінки через “брак коштів на рахунку”. Те саме стосується й Інтернет-послуг.

Через це невдоволені користувачі атакують з обуреннями фб-спільноту компанії.

Куди поділися гроші з рахунку?
Львів немає зв’язку. Домашній Інтернет працює, а телефони померли. До того ж при спробі зателефонувати повідомляє про нестачу коштів, хоча позавчора зняли абонплату. Перевірити рахунок неможливо, програма не працює, та й оператору не додзвонитися. Колапс якийсь.
Кам’янець-Подільський немає зв’язку
Київ, Ірпінь, Одеса нуль зв’язку!
Ви хоч би новину написали.
У вас що збій? Що за маячня?! Недостатньо коштів?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У компанії “Київстар” це називають “складнощами” та обіціяють все компенсувати.

“Сьогодні зранку частина абонентів передплаченого зв’язку зіткнулась із складнощами при використанні послуги дзвінків у мережі. Спеціалісти компанії одразу розпочали роботи з усунення технічної проблеми і о 10.30 ранку послуги було відновлено. Компанія приносить вибачення абонентам, які зіштовхнулись з незручностями, за цю ситуацію. Їм буде автоматично нараховано компенсацію за час, коли вони не могли у повній мірі користуватись мобільним зв’язком.”, – повідомили ТСН.ua у компанії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Недостатньо коштів на рахунку”: українці масово не можуть скористатися послугами “Київстару”