facebook

Вакарчук зібрався тиснути на Зеленського. Чи не злізе з нього

Політична партія «Голос», яку нещодавно представив лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук , хоче зробити так, щоб новий президент Володимир Зеленський, який вчора, 20 травня, вступив на посаду , був підзвітним українським громадянам.

Про це Святослав Вакарчук заявив в ефірі «Свободи слова» на ICTV, інформує «Українська правда» .

Лідер новоствореної партії запевняє, що «Голос» ставить на перше місце «нову якість політики».

Вакарчук роз’яснив, що «стара політика» належала олігархам, коли кілька людей з доступом до ресурсів визначали напрямок руху і розвитку всієї країни.

«Стара політика це сліпа віра в нового президента. Розумієте, в 2004 році ми це проходили. Пам’ятайте добре, все чекали і сподівалися. Що було – знаєте », – нагадав Вакарчук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вакарчук зазначив, що така ж ситуація була і в 2014 році після Майдану.

«Я думаю, що ми заплатили після цього дуже високу ціну, щоб більше не експериментувати. Тому нова політика це не сліпа віра в президента, а це зробити так, щоб новий президент був підзвітний людям, виборцям », – розповів лідер партії« Голос ».

«Ми в цьому сенсі готові насправді його у всіх його позитивних реформах абсолютно підтримувати. Більш того – підштовхувати і пропонувати ще більш радикальні реформи. Але, якщо раптом він буде змінювати інтересам своїх виборців, то ми змусимо його відповідати перед виборцями », – заявив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вакарчук зібрався тиснути на Зеленського. Чи не злізе з нього