facebook

На “Слугу народу” обрушилася хвиля фейків: у Зеленського зробили жорстку заяву

На “Слугу народу” обрушилася хвиля фейків: у Зеленського зробили жорстку заяву
“Партія нового президента не зможе брати участь у виборах”

У команді Володимира Зеленського спростували чутки та масові фейки щодо партії президента “Слуга Народу”, які масово “розплодилися” напередодні позачергових виборів до парламенту.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на заяву штабу партії.

У повідомленні йдеться, що напередодні ряд інтернет-порталів повідомив про те, що партія нового президента не зможе брати участь у виборах з юридичних причин. У телеграм-каналі Зе! Команди підкреслили, що ця інформація не відповідає дійсності.

У повідомленні також розвінчали і ще один фейк.

“Також недостовірною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня: позачерговий з’їзд партії “Слуга Народу” прийняв відповідне рішення 21 травня. У цей день Іван Баканов склав повноваження голови партії і призупинив своє членство в партії “Слуга Народу”, – наголосили в команді президента.

Також у штабі політичної сили нагадали, що Баканов почав виконувати обов’язки першого заступника голови СБУ 22 травня, чим в повній мірі виконав всі вимоги чинного законодавства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще однією неправдивою заявою журналістів виявилася новина про те, що партія “Слуга Народу” нібито вносила зміни до статуту партії в зв’язку зі зміною Глави, адже згідно з українським законодавством зміна керівника юридичної особи та внесення змін до установчих документів є абсолютно різними реєстраційними діями. У Зе! Команді підкреслили, що всі реєстраційні дії проводилися Мін’юстом відповідно до чинного законодавства.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На “Слугу народу” обрушилася хвиля фейків: у Зеленського зробили жорстку заяву