facebook

Астрологічний прогноз на 2024 рік: у війну вступить Китай і розпочнеться голод

Астрологи спрогнозували розвиток військових подій у 2024 році. Очікується, що він стане вирішальним у протистоянні двох країн – України та Росії.

Прогноз українського астролога Влада Росса
Влад Росс обнадіяв українців і запевнив, що Рік Зеленого Дракона буде для нас успішним. У певному сенсі наступний стане роком Китаю, з яким асоціювалася ця міфічна істота. Езотерик вважає, що 2024-й стане мирним.

Астролог вважає, що Китай очікує на обвальну рецесію. Він вважає, що переломний момент буде якраз наступного року, тому що війна не може тривати понад чотири роки, а 2024-й – третій.

“Я вірю, що саме він стане вирішальним”, – зазначив провидець.

Прогноз французького астролога Нострадамуса
Знаменитий французький астролог XVI століття спрогнозував у 2024 році глобальну війну, гуманітарну катастрофу та масові заворушення. Настрадамус вважав, що у велику війну вступить Китай. Він передбачив морські битви та “жах у великому океані”, навіяний червоним противником.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Є думка, що йдеться саме про Китай, який має червоний прапор. Можливо, під “морською битвою” мається на увазі напруженість навколо Тайваню. При цьому саме КНР має найбільший військово-морський флот у світі.

Останніми роками стає очевидною кліматична криза. На планеті неухильно здіймається температура повітря, часто виникають лісові пожежі. За прогнозом дослідника зірок, ситуація на Землі лише погіршуватиметься.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астрологічний прогноз на 2024 рік: у війну вступить Китай і розпочнеться голод