facebook

100 метрів до Донецька: ЗСУ відвоювали в окупантів нові території

Нову перемогу вдалось здобути бійцям 24-ої окремої механізованої бригади ЗСУ імені Короля Данила.

Українська армія закріпила на Донбасі нові позиції – тепер у м. Мар’їнка майже не залишилось так званої «сірої зони», а до тимчасово окупованого Донецька якась сотня метрів.

Про це у вівторок, 11 червня, повідомив журналіст «ТРК Україна» Олексій Кашпоровський на своїй сторінці у Facebook, виклавши відео з місця подій.

Нову перемогу вдалось здобути бійцям 24-ої окремої механізованої бригади ЗСУ імені Короля Данила. Кашпоровський зазначив, що завдяки просуванню королівської піхоти жителям Мар’їнки буде «менше прилітати».

«Трохи більше місяця тому розвідники бригади зайняли сіру зону в бік Донецька і Трудовська. І тепер українська армія практично повністю контролює Мар’їнку. Завдяки просуванню “королівської” піхоти, жителям Мар’їнки буде менше прилітати», – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Український захисник, який дав журналісту коментар, висловив надію на те, що до кінця року Україні взагалі вдасться звільнити Донбас від російської окупації.

«Ми прийшли сюди не для того, щоб сидіти в окопах і перестрілюватися. Ми прийшли відвоювати цю землю, з такими намірами, як ми ішли у 2014 році, після Майдану, думали – проженемо ворога, закінчиться війна і почнемо вже будувати нашу країну. Будемо сподіватися, що Бог нам допоможе. До кінця цього року дійдемо до російського кордону, а тоді, можливо, і далі» – запевнив воїн ЗСУ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

100 метрів до Донецька: ЗСУ відвоювали в окупантів нові території