facebook

Священник брав гроші з церковної казни на наркотики та гей-вечірки

Священник брав гроші з церковної казни на наркотики та гей-вечірки

Поліція звинувачує його у розтраті 117 тисяч доларів.

Італійська поліція затримала 40-річного священника Франческо Спаньєзі, якому пред’явили звинувачення в розкраданні коштів із церковної казни.

Про це повідомляє Newswep.

Зловживання священника виявилися після того, як бухгалтер парафії помітив, що той зняв з банківського рахунку церкви значну суму. За розпорядженням єпископа, Спаньєзі було заборонено користуватися церковними грішми. Тоді він оголосив серед своїх прихожан збір коштів для малозабезпечених і привласнював їх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проти священника розпочали розслідування правоохоронці. З’ясовуючи його спосіб життя, поліцейські довідалися, що Франческо Спаньєзі та його співмешканець зареєстровані на сайтах знайомств і часто отримували запрошення на гей-вечірки.

Окрім того, як виявили правоохоронці, співмешканець священника завіз з Нідерландів гамма-оксимасляну кислоту – наркотик, який злочинці часто використовують для зґвалтувань.

За інформацією слідства, священник привласнив 117 тисяч доларів з церковної казни саме на наркотики, які він купував для відвідування гей-вечірок.

Як повідомляє італійське видання Corriere della Sera, Спаньєзі визнав свою провину в тому, що має залежність від кокаїну.  Окрім того, він підтвердив свою участь у гей-вечірках, на одній із яких заразився ВІЛ-інфекцією.

Він попросив у своїх прихожан вибачення і заявив, що поверне всі привласнені кошти, продавши все, що у нього є, включно з будинком.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Священник брав гроші з церковної казни на наркотики та гей-вечірки