facebook

Порошенко: Зеленський може розраховувати на мою пораду, допомогу і плече

Допомагаючи Зеленському, я допомагаю Україні, – каже колишній глава української держави

Команда “Європейської солідарності” у своїй політичній діяльності готова допомагати новій владній команді у всіх питаннях, що представляють державний інтерес: забезпечення підготовки України до вступу в Європейський Союз і НАТО, а також по відсічі спробам антиукраїнських сил розгорнути держава назад в російське рабство.

Про це лідер партії Петро Порошенко заявив в ефірі телеканалу “Україна”.

“Я – людина, яка точно не сповідує принцип “чим гірше, тим краще”. У питаннях, які становлять державний інтерес, президент Зеленський в разі необхідності точно може розраховувати і на мою пораду, і на моє плече, і на мою допомогу. Допомагаючи Зеленському, я допомагаю Україні. Як патріот, як людина, для якої Україна – понад усе, я твердо буду продовжувати цю лінію і надалі”, – сказав Порошенко.

Він також зазначив, що його команда точно підтримає особисте голосування нардепів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, партія “Європейська солідарність” точно не буде співпрацювати в парламенті наступного скликання з політичними силами, які сповідують популізм або ідеї повернення України до “русского міра”.

Європейська Солідарність у Верховній Раді нового скликання не співпрацюватиме з представниками проросійських сил, а також з популістами та з дилетантами, які вчаться керувати державою за рахунок держави. Ми готові співпрацювати лише із проєвропейськими демократичними силами.Особисто я іду в парламент, щоб важко працювати! Для того, щоб захистити реформи, щоб забезпечити підготовку України до вступу до ЄС та НАТО. Для того, щоб дати відсіч антиукраїнським силам. Я і моя команда точно можуть це зробити!Про це говорили разом з представниками моєї команди Nataliya Boyko та Андрій Карпов в ефірі Телеканал Україна.

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 21. Juni 2019

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Порошенко: Зеленський може розраховувати на мою пораду, допомогу і плече