facebook

Директорка української школи уклала парі з учнем на схуднення: яскраве відео

Директорка школи у місті Гусятин (Тернопільська область) уклала з учнем парі на схуднення. Уже стали відомі результати першого зважування.

Як повідомляється у сюжеті #ШоТам, кінцева мета парі — щоб вага відповідала віку і зросту. Жодних жорстких дієт вони дотримуватися не будуть, просто включать більше овочів у раціон. Таким чином керівниця навчального закладу Олександра Демкура пропагує серед учнів здоровий спосіб життя (щоб переглянути фото і відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Скоро літо. А в житті повернуло на осінь, і турбота про здоров’я на першому місці. Це дві причини, які стали стимулом для мене запропонувати вже вдруге своєму учневі Богдану парі на схуднення”, — написала директорка на своїй сторінці у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За результатами першого зважування, яке відбулося на святі останнього дзвоника, школяр Богдан скинув уже два кілограми, а в Демкури поки без змін.

Директорка вже здавна відома своїми неординарними методами виховання. Минулого року Демкура запровадила у школі танцювальні перерви, в яких брала участь спільно з учнями. За декілька днів відео з її танцями набрало понад 200 тисяч переглядів. Також керівниця навчального закладу вміє виконувати такі вправи, як ривок гирі та тримання планки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Директорка української школи уклала парі з учнем на схуднення: яскраве відео