facebook

53-річний Віктор Павлік розлучився з дружиною через юну кохану: ексклюзивні подробиці

Інсайдер, якому довіряє редакція Clutch, розповів нам, що Віктор Павлик знаходиться в стосунках з 25-річною дівчиною Катериною. І вони готуються до весілля …

Легендарний український музикант Віктор Павлик в цьому році відзначить вже 54-річчя. За ці роки артист проявив себе, як знатний ловелас. Вперше Павлик одружився ще в 18 років на дівчині Ліді. Від першого шлюбу у нього народився син Олександр, який пізніше пішов по стопах батька і став музикантом.

Другою дружиною співака стала громадянка Узбекистану Світлана. У шлюбі з нею Віктор прожив вісім років, у них народилася дочка Христина. Третя дружина артиста Лариса була танцівницею в ансамблі Тернопільській філармонії, з нею у Павлика з’явився син Павло. З Ларисою Віктор Павлик розлучився, але в 2012 році знову одружився на ній. Ще в 2016 році він разом з нею і сином зустрічав свій ювілей (50 років), проте незабаром після свята відносини почали псуватися.

Як нам вдалося дізнатися від інсайдера, зараз Віктор Павлик зустрічається зі своїм концертним директором Катериною Репяховой. Подробиці читай в матеріалі.

За повідомленням анонімного джерела, Віктор Павлик вже давно знаходиться в стосунках з 25-річною блондинкою. На підтвердження цього, на сторінці Катерини Репяховой багато фотографій з артистом, які вона супроводжує емодзі з сердечками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також ми побачили райдер Віктора Павлика, де вказано номер класу люкс або напівлюкс з великим двоспальним ліжком, в якому він розміститься з Катериною Репяховой (саме в такому формулюванні).

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

На своїй сторінці в Instagram Катерина в шапці профілю написала, що вона заручена, а в профілі ми знайшли знімок, на якому можна побачити кільце на безіменному пальці правої руки у дівчини.

заручений з Катериною Репяховой

Також на сторінці у концертного менеджера і за сумісництвом коханої Павлика можна побачити знімки з дня народження дівчини. Святкувати своє 25-річчя Катерина вирушила до рідного Дніпро. На фото можна побачити саму винуватицю торжества в компанії Віктора Павлика і, по всій видимості, мами дівчини.

відзначає 25-річчя

Разом Віктор Павлик та Катерина Репяхова їздять за кордон. Відзначимо також, що спільні знімки з’являються тільки в соціальних мережах у Репяховой. Павлик замовчує ці відносини.

Також молода кохана не зазначає Павлика на фото в Instagram.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова в Лондоні

На фото нижче Віктор Павлик зображений зі своєю колишньою дружиною Ларисою та сином Павлом. Навіть під час їх відносин, часто навколо пари ходили чутки про невірність артиста. Сам Павлик раніше в інтерв’ю зізнавався, що дозволяв собі фліртувати з іншими жінками, будучи в шлюбі, міг пізно повертатися додому і давав дружині інші приводи для ревнощів.

Не виключено, що відносини в парі могли розладнатися через серйозну і тривалої хвороби їхнього спільного сина – у Павла була саркома хребців. Зараз 19-річний юнак силами батьків і небайдужих пішов на поправку і проходить реабілітацію.

третьою дружиною Ларисою та сином Павлом

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

53-річний Віктор Павлік розлучився з дружиною через юну кохану: ексклюзивні подробиці