facebook

ПАРЄ: у скандалі трапився новий поворот

У середу, 26 червня, регламентний комітет ПАРЄ засумнівався в законності повноважень Росії і направив звернення до Венеціанської комісії для визначення, чи є в складі російської делегації депутати з анексованого Криму.

Таким чином, повноцінне повернення РФ в Асамблею було відстрочено. Про це написав у Facebook глава української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.

“Трохи зіпсували свято росіянам. Регламентний комітет ПАРЄ визнав, що заперечення повноважень російської делегації з процедурних причин залишається в силі і одноголосно направив до Венеціанської комісії на вивчення питання: чи є депутатами ті, хто обрані в російський парламент за допомогою голосів Криму в одномандатному окрузі РФ (за партійними списками)”, – поділився він.

“Росіяни говорили, що вони не беруть участі в роботі ПАРЄ до повного підтвердження повноважень. Отже, перевіримо їх на дотримання слова”, – нагадав Ар’єв.

Підтвердив рішення регламентного комітету ПАРЄ ще один представник України Леонід Ємець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Підставою є, серед інших, то, що депутати Держдуми Росії були обрані, зокрема за рахунок вкрадених голосів з анексованого Криму. І тому є питання, чи є вони повноважними депутатами з точки зору міжнародного права”, – написав Ємець.

Він зазначив, що до моменту ухвалення остаточного рішення щодо повернення Росії, делегація з Кремля зможе працювати лише в “підвішеному” стані. За словами Ємця, визначальне значення матиме саме позиція Венеціанської комісії.

Штош. Трохи попсували свято росіянам. Регламентний комітет ПАРЄ визнав, що заперечення повноважень російської делегації…

Gepostet von Volodymyr Ariev am Mittwoch, 26. Juni 2019

Росія повернулась в ПАРЄ, але не зовсім. За моєю інформацією, щойно, Регламентний комітет ПАРЄ, визнав що є достатньо…

Gepostet von Леонід Ємець am Mittwoch, 26. Juni 2019

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ПАРЄ: у скандалі трапився новий поворот