facebook

У Раді підтримали введення хімічної кастрації і реєстру педофілів: що далі

Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронних органів рекомендував парламенту прийняти законопроект № 6607 про створення реєстру педофілів, хімічну кастрацію і посилення покарання для них.

Про це в середу, 3 липня, повідомив у Facebook позафракційний народний депутат Масутафа Найєм, який є одним з ініціаторів нововведення.

“Парламентський комітет із питань законодавчого забезпечення правоохоронних органів ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти в цілому законопроект № 6607 про створення реєстру осіб засуджених за сексуальні злочини відносно малолітніх і посилення відповідальності за ці злочини”, – написав він.

Нардеп також розповів, що такому рішення посприяла також підтримка суспільства. Відповідна електронна петиція зібрала 30 тисяч голосів.

Підтвердила рішення комітету також заступник директора Департаменту комунікації Національної поліції Ольга Атаманова, оприлюднивши відео з засідання.

Відзначимо, даним документом пропонується також хімічна кастрація. Це не покарання, а добровільний захід медичного характеру, передбачений для осіб, які вчинили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини або мають поставлений психіатрами діагноз “педофілія”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Після жорстокого вбивства 11-річної Даші Лук’яненко на Одещині в Україні активізувалася тема покарання для педофілів.

У Верховній Раді запропонували нарешті прийняти закон про реєстр сексуальних злочинців.

Відповідна петиція з’явилася на сайті парламенту і рекордно швидко зібрала необхідну кількість підписів.

В опитуванні OBOZREVATEL українці підтримали введення добровільної хімічної кастрації для злочинців, засуджених за сексуальні злочини проти дітей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Раді підтримали введення хімічної кастрації і реєстру педофілів: що далі