facebook

Roshen відкрив нову фабрику під Києвом

Компанія Порошенка запустила нове виробництво в Борисполі.

Кондитерська корпорація Roshen, що належить екс-президенту, лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенку, запустила виробництво на бісквітному комплексі в Борисполі. Про це повідомляє Liga.net.

На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітним комплексом Рошен, що розташований по вул. Привокзальній міста Борисполя.

Офіційно про запуск фабрики в Roshen не повідомляли. Запуск підприємства планувався на осінь 2018 року. Однак цього не сталося.

На запит ЗМІ в Roshen повідомили, що підприємство зараз на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб”, – повідомили в Roshen.

На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: лінія із виробництва крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину і лінія, на якій проводиться печиво Есмеральда з новим смаком і печиво Karolina. Висновок фабрики на повну потужність запланований до кінця 2020 року.

Продукція з Бориспільського бісквітного комплексу буде поставлятися в усі країни присутності Roshen, додали в прес-службі корпорації.

Вперше про бісквітну фабрику в Борисполі топ-менеджмент корпорації заговорив в 2013 році. Тоді плани швидко відклали через російське ембарго на українську кондитерську продукцію. У 2016 році до ідеї знову повернулися. Для будівництва компанія взяла в довгострокову оренду п’ять земельних ділянок в Бориспільському районі.

Перевагою ділянки в Борисполі стало її розташування в промисловій зоні, що не вимагало зміни цільового призначення земель, розповідав в інтерв’ю LIGA.net директор бісквітного комплексу Roshen Костянтин Півень. Зараз корпорація розглядає можливість викупу цих земель за 60 млн грн.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Roshen відкрив нову фабрику під Києвом