facebook

Під Києвом в результаті ДТП заживо згоріли військові

В результаті аварії щагорівся автомобіль Газ,де перебували дев’ять солдатів-контрактників.Двоє з них,які були в приміщенні авто для конвоювання засуджених,згоріли на місці.

У Київській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди у вогні загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє Національна поліція Київської області.

Аварія сталася о 3 годині ранку на 65-му кілометрі автотраси Київ – Чоп в напрямку столиці. Згідно з попередніми даними, водій автомобіля Toyota не вибрав безпечну швидкість та скоїв зіткнення з військовим автомобілем Газ-32223, який рухався в попутному напрямку.

В результаті ДТП автомобіль Газ, де перебували дев’ять солдат контрактної служби Збройних сил України, загорівся. Двоє з них, які були в приміщенні авто для конвоювання засуджених, згоріли на місці події. Водій-військовослужбовець госпіталізований з травмами ніг.

На місці працювали рятувальники, працівники Слідчого управління поліції Київської області, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, медики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

36-річного водія Toyota поліція затримала. За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Києвом в результаті ДТП заживо згоріли військові