facebook

Канада збільшила кількість поліцейських інструкторів в Україні

Канадські поліцейські в Україні служать у двосторонній місії з Нацполіцією і в місії ЄС з реформування громадського сектору безпеки.

Канада більш ніж удвічі збільшила кількість поліцейських інструкторів і продовжила термін їхнього перебування в Україні. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Королівську кінну поліцію Канади у вівторок, 9 липня.
Королівська канадська кінна поліція рада розширити і продовжити місію в Україні. Згідно з рішенням уряду Канади, місія поліцейських в Україні розростеться більш ніж удвічі – з 20 до 45 осіб. Також це відрядження триватиме два додаткових роки, до 2021-го, заявили в штаб-квартирі кінної поліції в Оттаві.
У відомстві уточнили, що канадські поліцейські в Україні служать у двосторонній місії з Національною поліцією і Консультативною місією ЄС з реформування громадського сектору безпеки.
“Канадські поліцейські підтримують реформи в Україні. Вони проводять тренування і дають стратегічні поради з метою посилення можливостей і ефективності Національної поліції України в таких аспектах, як безпека, кримінальні розслідування, запобігання із реагуванням гендерному насильству. Канадський внесок допомагає забезпечити стійкість реформ і побудувати в Україні прозору і підзвітну правоохоронну службу”, – відзначили в канадській поліції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Канада збільшила кількість поліцейських інструкторів в Україні