facebook

В результаті ДТП загинув 10-річний хлопчик,який перебував за кермом авто-поліція.

У Миколаївській області у ДТП за участі двох авто загинув малолітній хлопчик, який перебував за кермом. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Національної поліції в Миколаївській області.

11 червня о 08:55 на автодорозі “Ольшанське-Миколаїв” поблизу смт. Ольшанське Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Opel та ВАЗ-2105, за кермом якого перебував малолітній місцевий мешканець.

“Внаслідок зіткнення транспортних засобів 10-річний хлопчик загинув на місці події. 30-річний пасажир ВАЗу, батько загиблого, та водій Opel із тілесними ушкодженнями доставлені до медичного закладу. На місці події продовжують працювати слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, співробітники сектору реагування патрульної поліції та рятувальники”, — вказано у повідомленні.

Відомості про ДТП внесені до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини автоаварії, тривають першочергові слідчі заходи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В результаті ДТП загинув 10-річний хлопчик,який перебував за кермом авто-поліція.