facebook

“Констатували відмирання мозку”: з’явилася докладна інформація про стан кадирова

У кадирова констатували відмирання мозку


Останніми днями у російській пресі активно обговорюється стан здоров’я глави Чечні рамзана кадирова. Нібито йому зробили операцію з пересадки нирки, але вона не прижилася і тепер у нього діагностували відмирання мозку, повідомляється в Telegram-каналі.

Нібито кадирова вже ввели у штучну кому і привезли лікарів з ОАЕ. Колишній російський чиновник Невзлін у Twitter поділився, що нібито у кадирова кілька днів тому почалося відторгнення нирки.

При цьому Невзлін пише, що не може точно гарантувати, що вся ця інформація правдива. На тлі чуток про тяжкий стан, 17 вересня кадиров або той, хто веде його сторінку в Telegram, виклав відео нібито з пробіжки.

Тому поки що немає ні офіційних підтверджень, ні спростування, що зі здоров’ям у кадирова справді є проблеми.

Також нещодавно українська розвідка заявила, що не має даних про смерть кадирова після таких чуток у низці пабліків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але при цьому представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону підтвердив, що у кадирова справді нібито є проблеми зі здоров’ям і він у тяжкому стані.

За інформацією ЗМІ, зараз голова Чечні найімовірніше перебуває у Центральній клінічній лікарні у Москві. Це підтверджується тим, що до головної медичної установи Кремля одна за одною заїжджали дорогі автомобілі або з держномерами Чечні або з номерами інших суб’єктів, але з представниками Чечні в салоні.

Також повідомлялося, що чеченську еліту пропускають до будівлі лікарні без огляду, тоді як інших приїжджих ретельно перевіряють.

Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, ймовірно, пов’язаний із російськими правоохоронними органами, з посиланням на кілька джерел 10 вересня повідомив, що восени минулого року у кадирова різко почав погіршуватися стан і тоді підозрювали, що його отруїли.

Міг це зробити колишній віцепрем’єр республіки Ельхан Сулейманов, який кадирову робив уколи. У жовтні 2022 року його зняли з посади, і з того часу його ніхто не бачив. Є припущення, що його було вбито.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Констатували відмирання мозку”: з’явилася докладна інформація про стан кадирова