facebook

Конфлікт зі Смешком? Гордон зробив гучну заяву. Хай відкусять у Порошенка

Дмитро Гордон хоче, аби націоналісти відкусили голоси у Петра Порошенка.

Телеведучий та видавець Дмитро Гордон, який керує кампанією «Сили і честі» Ігоря Смешка, в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому» зізнався, що на виборах у Раду вболіває за «Свободу».

Про це він сказав, відповідаючи на питання, хто може вистрілити на парламентських виборах і стати таким сюрпризом, яким став Ігор Смешко на президентських виборах з результатом 6%.

«Опозиційний блок, який під першим номером, може вискочити. Я бачу там резерв і вболіваю та переживаю за них, щоб менше отримала Опоплатформа. Точнісінько так само я вболіваю за «Свободу», щоб вона відкусила голоси у Порошенка. Це неймовірно, але факт: я бажаю успіхів «Свободі», – резюмував Гордон.

Також, Анатолій Гриценко був у Ігоря Смешка перед президентськими виборами. Він не показав своєї програми і не знайшов зі Смешком спільної мови. Про це в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому» розказав телеведучий та видавець Дмитро Гордон, який керує кампанією «Сили і честі».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я добре ставлюся до Анатолія Степановича, але якщо казати про те, хто з них двох більш готовий, то однозначно Смешко», – зазначив Гордон.

На зауваження журналіста про те, що поки ні той, ні інший не потрапляють до парламенту, Гордон зауважив, що «всі рейтинги є політичною маніпуляцією».

«Я відповідально заявляю: практично всі соціологічні контори, які працюють зараз, є чиїмись проектами, які намагаються маніпулювати суспільною думкою. Я не вірю жодній соціологічній конторі. Щоб ви розуміли, до мене приходили з серйозного агентства і сказали: ми вам пропонуємо за $20 тис. і у Смешка буде рейтинг 9,5%. Я відповів, що у нас немає таких грошей і хай він має 3,4%, як у вас там зараз показано», – резюмував Гордон.

Він, як керівник передвиборчого штабу партії Смешка, сподівається, що фінішний ривок «Сили і честі» буде вражаючим.

«У нас зараз 7,3–7,5%, а фінішний ривок буде вражаючим. У нас заготовлено багато «фішечок». Якщо буде нижче 10%, то я поставлю собі незадовільну оцінку, як начальнику штабу», – наголосив Гордон.

«Він (Ігор Смешко) взагалі – сенсація президентських виборів, бо всього сім разів виступив по телебаченню, не мав жодного ролика та білборда, на які елементарно не було грошей», – зазначив Гордон.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Конфлікт зі Смешком? Гордон зробив гучну заяву. Хай відкусять у Порошенка