facebook

Що змінилося з Електронними щоденниками

Що змінилося з Електронними щоденниками

Безкоштовними державними електронними журналами та щоденниками користуються 134 установи середньої освіти України. Найбільше шкіл підключилися до цієї системи в Дніпропетровській (16), Івано-Франківській, Київській і Сумській (по 8) областях. Ці установи створили електронні журнали.
“Завдяки електронному щоденнику я завжди можу подивитися розклад і домашні завдання дітей. Особливо актуально це було в молодших класах, так як іноді забували записати домашнє завдання. Також можу контролювати оцінки. Це чи не найбільша перевага. Тут вже сторінку не вирвеш і 2 на 12 не виправиш “,-говорить Gazeta.ua мати двох п’ятикласників Анна Романенко.
Розповідає, що в електронному щоденнику є можливість в будь-який час написати вчителю.
“3 роки тому в нашій школі ввели електронний щоденник. Негативною реакції у дітей таке нововведення не викликало. Раніше питали, які уроки задали. Тепер самостійні. Знають, що я бачу оцінки. Тому розуміють, що ввечері я буду або хвалити їх, або ж будемо розбирати помилки. Наприклад, якщо написали контрольну роботу не дуже добре “,-розповідає Анна Романенко.
На її думку, найбільше в електронних щоденниках зацікавлені батьки.
“Вчителі спочатку сприйняли електронний щоденник як додаткове навантаження. Зараз зрозуміли, що це додатковий стимул для дітей вчитися краще, адже батьки все контролюють”,-додає.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що змінилося з Електронними щоденниками