facebook

11-річна дівчинка, катаючись з гірки, на швидкості зірвалася з тюбінгу і вдарилася головою об дерево: їй потрібна допомога

У дівчинки множинні травма голови, перелом склепіння, основи черепа.

З проханням про допомогу до «Актуально» звернулася мама дитини.

Як стало відомо, трагедія сталася 18 січня в парку культури і відпочинку «Кремлівський» (парк «ЗТЗ»). Туди 11-річна Лера прийшла зі своїми дядьком і його синам. Діти каталися з гірки на «ватрушки», але в один з таких спусків тюбинг закрутило і їх різко відкинуло в різні боки.

Лері не пощастило, і вона вдарилася головою об дерево, брат відбувся ударами. Дівчинку доставили в Запорізьку обласну клінічну дитячу лікарню. Там у неї діагностували множинні забої, гематоми, перелом склепіння, основи черепа, набряк головного мозку.

В результаті Лері зробили трепанацію черепа, видалення гематоми, пластику твердої мозкової оболонки, установку кісткового клаптя. Реабілітація дівчинки в медзаклад обходиться 1000 гривень в день. Крім цього батьки повинні оплатити матеріали, які лікарі використовували при проведенні операції – 23000 гривень.

Для всіх, хто хоче надати допомогу номер карти мами: 5167 8032 1746 0828 Ощадбанк, Коклеева Юлія (+380 73 113 29 77)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

11-річна дівчинка, катаючись з гірки, на швидкості зірвалася з тюбінгу і вдарилася головою об дерево: їй потрібна допомога