facebook

Напад на українців, що будують метро у Варшаві: заява Посольства

“Однозначно засуджуємо ганебний і небезпечний вчинок проти громадян України, які легально працевлаштовані на будівництві метро у Варшаві і сумлінно роблять добру справу для мешканців столиці Польщі”.

Про це йдеться у заяві Посольства України у Польщі, яка з’явилась на Facebook-сторінці Посольства України в Польщі.

Зокрема, у заяві сказано: “Звертаємося до поліції та інших органів влади з проханням з’ясувати усі обставини злочину, знайти і притягти винних до відповідальності, а також запобігати подібним інцидентам у майбутньому.

Українцям, у разі потрапляння в надзвичайні ситуації на території Польщі, радимо невідкладно звертатися до Посольства чи консульських установ в Польщі. У цьому конкретному випадку консульський відділ Посольства досі не отримав жодного звернення від потерпілих громадян України.

Справа перебуває на контролі консульського відділу Посольства України у Варшаві”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, вночі проти 13 липня у Варшаві у квартиру, де мешкали три українські будівельники, кинули “коктейль Молотова”. Про це в понеділок, 15 липня, заявили на Facebook-сторінці посольства України в Польщі, висловивши обурення через такий ксенофобський інцидент. Також були обмальовані стіни під’їзду антиукраїнськими гаслами. На щастя, ніхто не постраждав.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Напад на українців, що будують метро у Варшаві: заява Посольства